Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
los komen
verlaten van mijn eigenwereld
die zo veilig was
helemaal in mijn eigen
de waas om mij heen verdwijnt
er zit een gat in mijn schild
die mijn wereld doet bedreigen
hij laat mij nu iets zien
volkomen onbekend
het is de wereld aan de buitenkant
wat is dat gevoel
het is volkomen onbekend
ik heb zo iets
waar ben ik nu gestand
gestrand op iets van mijzelf
wat ik altijd heb verwaarloost
zo erg
dat mijn geweten er gaat spelen
ik kon dat stuk niet van mijzelf maken
want houden van iets
dat was ik nooit van plan
het waren de stukken
die ik had verzwegen
waarvoor ik mij afschermde
het waren de stukken
die mijn gevoelens bouwde
en het echte belemmerde
Reacties op dit gedicht
François Dümmer vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
:LONN
:
Maandag, september 05, 2005 18:14
kc vind t super aangrypend
liefszxlon
ilona
:
Dinsdag, november 21, 2000 17:28
dan wordt het nu dus de hoogste tijd......
Over dit gedicht
Auteur:
François Dümmer
Gecontroleerd door:
cartooneke
Gepubliceerd op:
21 november 2000
Thema's:
[Verandering]
[Vroeger/Herinneri ngen]