Op pad met de Engelse Bulldoggen
het zijn er inmiddels drie
Doe het in toerbeurten
met z'n allen heb ik nog niet onder de knie
Dus eerst zijn Hummer en Bo
voor hun loopje aan de beurt
Bailey wacht zijn beurt af op de bank
heeft nog nooit om 't eerste loopje gezeurd
Hummmer tilt zijn poot
bij elke boom omhoog
Bo loopt erom heen
met een grote boog
Zij zakt netjes door haar pootjes
kijkt minachtend naar haar broer
Dat is toch niet netjes
en al helemaal niet stoer
Traag gaan we stapje voor stapje vooruit
Hummer staat soms plotseling stil, heel dwars
Kijkt me aan van Ik ben de baas
van zus en begeleidster helemaal wars
Daarna kan ik eindelijk met zusje Bailey op stap
wandel dan een flink eind door
Zij is een flinke meid en weet van wanten
het is genieten wat wij dan doen hoor
Bij thuiskomst kijken ze mij vragend aan
zij krijgen dan een koekje te happen
Ik zeg vervolgens tot morgen
dan gaan we weer stappen