Het jaar van de toekomst
Noem me een dromer
Een idealist zo je wilt
Of misschien wat gewoner
Iemand die zijn behoefte stilt
Het gaat nu gebeuren
Het jaar van de toekomst
Zal de wereld inkleuren
Een ieder krijgt zijn bekomst
Want 2016 brengt ons
Liefde, voorspoed en geluk
Geen enkele slechte respons
Brengt dat nog van zijn stuk
Alle oorlogen in de ban
Iedereen denkt aan elkaar
Niemand is iets slecht van plan
Oh, wat een heerlijk jaar
Ach, daar spat het sop uiteen
De realiteit haalt me weer in
Daar kom ik wel weer overheen
Want elke droom is een nieuw begin
Pasje 4-1-2016