Je was al 12 jaar,
1 maand
en 22 dagen
dood
op mijn geboortedag.
Je hebt wat gemist.
De val van de muur,
bijvoorbeeld.
Een nieuw Europa,
de euro
en de beurscrash
van 2008.
De opkomst van
New Wave,
Punk,
Metal,
Grunge.
Ja,
je had het vast
graag gehoord.
Een hoop
cultfilms,
Steven King
en Hawking.
Pixelart
en selfies.
Windows 95,
nu 10,
chatten
en sociale media.
Nee, je had geen brieven
meer moeten schrijven.
Enkel jij blijft
constant,
stil.
Ja,
je hebt heel wat gemist.