Gedachteloze deliberatie leidt tot onbegrensde creatie.
Met vorm en vrijheid overgoten.
Zwierige explosie van onbegonnen emotie.
Heeft spotter van vogels genoten.
Een plan geschreven op papier.
Bij begin startend, de waanzin tartend.
Een verhaal schrijft en eindigt smartend.
Benaderende tornado van vertier.
Verscheurend alle huizen.
En zij die niet zijn van hier.