Zullen we samen dansen
op de wereld van muziek,
zullen we samen zingen
in de wereld van woorden,
zullen we samen leven
in een wereld van liefde,
zullen we samen denken
aan de toekomst van morgen,
zullen we samen eten
wat we samen hebben gezocht,
zullen we samen drinken
op ons hele leven lang,
zullen we samen praten
over de toekomst van de wereld,
zullen we samen lachen
om wat gisteren fout ging,
zullen we samen troosten
armen om elkaars nek heen,
zullen we samen wenen
als we beseffen dat het leven bijna gedaan is
en lachen om wat is geweest,
vieren om wat zal komen,
boos zijn om wat misging,
troosten aan de ander die wordt geboren,
en dan samen onze ogen sluiten en sterven
in een toekomst van blijde verwachting en hoop.
Zullen we dat doen...
Wat denk je lieverd??