Wanneer ik je vol verwachting,
daar verwacht waar je hoort te zijn.
Blijk je daar waar het onverwachte,
in meervoud,
en jij ook,
beiden gekolfde katzwijm.
Borrelend geef je blijk.
Ook,-
nu men de papieren-
,reeds geprint,
heeft benaderd en bepaald.
En fraai verbonden met lint.
Hoewel het oog dat wil wat het al heeft.
Toch reeds (dus precies datgene)
waarvan akte is gegeven.
Ontbreekt in overbelaste putten dat ene;
het gapende gat.