Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Je handen zwijgen op elkaar
je zwijgt met onbekende woorden
aan de haard kwijn je weg tot stilte
je komt handen te kort
bij zakdoeken verdriet
straffe koffie toch !!! roep je en
een wolkje ben je van je melk
Je handen zwijgen op elkaar
geklemde scheldwoorden
Hoe je nu dertig bent door
tweemaal puberaal gedrag
en jij dan ! snauw je kwaad
en mijn mond dan weer
breekbaar schelp wordt
de mooiste parel erin - de stilte.
Reacties op dit gedicht
sergev2005 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Pbouwknegt
:
Zondag, januari 24, 2016 19:33
Mooi gedicht!
teun hoek
:
Zondag, januari 24, 2016 12:48
zoals de stilte helend werkt. th
Over dit gedicht
Auteur:
sergev2005
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
24 januari 2016
Thema's:
[Liefde]
[Eenzaamheid]