Lieve godin,
prachtig wezen met je onduidelijke gelaat
waarom is het dat je ons in de steek laat
Omring ons tere hart en gebroken geest
met je oneindige liefde
die er altijd voor ons is geweest
blaas de duistere koude dagen
met je warme adem weg
laat de zon ons behagen
laat je zachtheid en rust over ons komen
zodat we het ook kunnen ervaren
en er niet enkel van moeten dromen
Lieve godin,
laat je magie op ons in werken
dan bouwen we voor jou duizenden kerken
maar, laat ons nu even niet alleen
we hebben je hulp waarachtig nodig
dat weet jij beter als geen een.
D.