Gevangen tussen draden..
Gevangen tussen draden
van je eigen leugens
die zijn uitgekomen
Woorden die deden geloven
brengen nu pijn
een toneelstuk werd gespeeld
alles was schijn
Een gevoel van binnen
dat niet te beschrijven is...
en jij dacht je leugens te hadden uitgewist
Gevangen tussen draden van je eigen leugens
verstrikt in je eigen web, een val, die je zelf hebt gezet.!