Ik
Zet mijn beste glimlach op,
Kijk helder door mijn vertroebelde ogen,
Wees sterk en breek niet,
Laat ze niet zien hoeveel pijn ik heb,
Als mensen mij kennen hebben ze mij door,
Ze zullen mij troosten en mijn tranen drogen,
Gebroken en verslagen door verdriet,
Plezier en geluk, gevoelens die zijn weggeëbd,
Maar niet iedereen hoeft het te weten,
Laat ze onbezorgd hun leven verder leven,
Hard werken aan jezelf,
Kiezen voor mezelf en gaan voor wat ik wil,
Voel me een oude vrouw, uitgeleefd, versleten,
Mijn hoofd laten zakken, alles opgegeven,
Sta op en heb geen medelijden met mezelf,
Sta voor wat ik wil en maak het verschil,
Bewijzen dat ik sterker ben,
Sterker dan iedereen had gedacht,
Gevallen, maar ik sta tien keer sterker op,
Ik kies voor MIJ!