handen die daar zijn, nauwelijks merkbaar
tijdens het ademen als een intiem gebaar
in het donker dat de verkrampte delen
van dit lijf teder en zacht ontharden
wind die luid blaast om het gebouw
en wild zingt op het ritme van het dansen
van lichamen die zwevend zich vinden
wang aan wang; en meer is er niet
dan een hand die liefdevol streelt dat wat is
sunset 27-01-2016