Zegt niet dat hij mijn type niet is
en dat ik mijn gevoelens moet verstoppen
wanneer hij me vol stopt met verlangingen
Ik weet dat ik nog moet wachten
hem laten denken dat ik de zaak zo leuk vind
maar ik kan het vuur niet stoppen
ik weet wat ik moe zeggen
Denk jij niet dat ik men hart zeg wat juist is
dat je echt denkt da ik goede nacht zeg
maar ik kan mezelf ni stoppen
misschien moet ik hem vertellen dat ik hetzelfde voel
en dat ik geen spel wil spelen
wanneer ik zen armen om me voel
ik weet ook wel dat ik nee moet zegge