Als twee perfecte spiegels reflecteren we elkaar
Ik heb geen woorden nodig om te begrijpen wat er in jou omgaat
Net zoals jij weet waaraan ik denk wanneer ik weer eens voor me uit staar
Mijn bril mag dan dieproze geweest zijn, ze bleef helder als glas al die tijd
Ik zag en zie jou zoals je bent en ik zou je niet anders willen zien
Nooit werd mijn zicht vertroebeld door mijn intense verliefdheid
Je bent zo mooi in al je lagen
Zelfs als je diep zit en niemand wil zien, wanneer je uit het leven wegvlucht
Nooit zal ik iets van je eisen, nooit zal ik je om verandering vragen
Je bent goed zoals je bent, meer hoeft het niet te zijn
Ik hoop dat jij dat ook gaat inzien en jezelf op waarde leert schatten
Geen ander mens is als jij , zo fijn....