Een kus is een teken van affectie,
Het geeft je het gevoel dat je geliefd bent,
Het geeft je het gevoel dat je gewaardeerd wordt,
Het geeft je het gevoel dat er iemand om je geeft,
Het geeft je het gevoel dat er iemand naar je luistert,
Het geeft je het gevoel dat er iemand op je wacht,
Als de kus er niet meer is, ben je dan nog wel geliefd?
Als de kus er niet meer is, wordt je dan nog wel gewaardeerd?
Als de kus er niet meer is, geeft er dan nog iemand om je?
Als de kus er niet meer is, luistert er dan nog iemand naar je?
Als de kus er niet meer is, wacht er dan nog iemand op je?
Een kus, Die kus, van die ene speciale persoon,
Als die er niet meer is, wat blijft er dan nog over...?