Dit is een overkill,
Een zee aan inkomende projectielen,
Alles valt op zijn plek,
Man, dit is echt te veel,
Hoeveel kan ik nog aan,
Wat zie ik,
Wat wil ik nog,
Wat is de toekomst,
Hoeveel moet er nog bij,
Voordat,
Ik niet meer op mijn benen kan staan,
Shit op orde,
Is orde in de shit,
Sta weer anderen te helpen,
Maar ik ben weer degene,
Die zelf in de ellende-stoel zit,
Waarom zou ik,
Mijn leven omgooien,
Tijd in mijzelf steken,
Hart aan een ander geven,
Ik geef geen kick,
Dromen mag,
Maar ik heb nooit kunnen zien,
Hoe de beloning van,
Hart voor een ander hebben,
Eruit zag,
Ik ben een lul,
Een hypocriet,
Met altijd het beste voor,
Een grote tegenstelling,
Hoelang moet dit nog door,
Ik wil een reset,
Alles nog een keer,
Wat niet kan,
Maar o zo mooi zou zijn,
Opstaan uit bed,
Zonder zeer,
Met een nieuw plan,
Een ander persoon, fijn,