Storm in mij
De wind wakkert aan
langzaam, dan fel
storm is ontstaan
Een ongecontroleerde windvlaag
blaast alles omver
waarom…is mijn vraag
Waarom alles weer onderuithalen
onaangekondigd
bezit nemen van de eerste zonnestralen?
Schaduw werpend over het leven
dromen verstoord
ruw uit handen moeten geven
Antwoorden verborgen
maar nimmer opgeven
uit mogen kijken naar morgen
Hij staat immers aan onze zij
Geloof, hoop en liefde
stilletjes verdwijnt de storm uit mij…