De Grens
Het pad volledig kwijt op zoek naar iets onbereikbaars.
Gedreven door constante impulsen, die waren niet schaars.
Even was het wilde gedrag weg.
Kwestie van geluk of aanleg.
Toch bleef het altijd bij even.
Keer op keer was er geen ruimte voor leven.
De pijn was en is zwaar terecht.
Gevolg van een onverklaarbaar gevecht.
Dingen stromen waar ze gaan.
Objecten vallen waar ze niet blijven staan.
Helaas valt niet alles te verklaren.
Dit valt niet op te lossen met staren.
Zwart kan wit worden en samen is het grijs.
Dit voelt als gif zwart en een terechte witte prijs.
Het is de eerste en laagst gestelde limiet.
Rood staat nu voor pijn en het 'krankzinnige' krediet.
De grens is nu niet heel ver meer weg.
Wees nu verstandig, zoek het geluk en niet de pech.
Het is klaar, over en uit.
Verander en blijf geen ondraagbaar onkruid.
GVR.