Beeldend.
Zij stond op ’t strand
tussen de golven
op de ezel het gespannen doek
om uit te beelden
zee en golven
naar juiste invulling op zoek.
Ik hoorde een
Interview met Sjoerd Plaisier
straks op tournee met Wolkers boek
zo door te dringen
in diens denken
43 optredens vind ik heel kloek.
Op onze web pogen
wij te verbeelden
gedachten , levend in ons al
ieder voor zich
op eigen wijze
prijken ons toe veel in getal.
Je komt het tegen
in musea
soms op de hoek van eigen straat
beelden ,uitdrukkingen
van leven
raakt in stilte met ze aan de praat.
Wij beelden uit
ons hele leven
soms slechts met één ogen uitdruk
diepste gevoelens
die ons boeien
op veel manieren, zorg en geluk.
th