Mensen hebben mij maar te accepteren
Mij kennen is van me houden en van me leren
Mijn innerlijke cirkel van dicht bij staande mensen
Kan zich geen leukere meid wensen
En dan zijn er nog sommige sukkels op straat
Die voelen niets dan ongegronde haat.
Zouden die -voor mij- veranderen in een toleranter wezen?
Kun je kappen met die blindheid en gewoon de waarheid lezen?
Ik verander niet meer in een stille muis
Anders loop ik mezelf voorbij. Dus ben ik voor geklaag niet thuis.
Een meningsverschil, een dapper hart, mij krijg je echt niet klein
Kijk naar je eigen wangedrag.
Doe normaal, dan gedraag ik me ook weer zoals het voor jou misschien zou moeten zijn.
Wie niet luistert en niet leert,
vind slechts de waarheid die hij begeert