Kansen
Soms denk je wel is wanneer wordt het begrepen.
Over sommige dingen lijk je wel eeuwig te kunnen nadenken.
Verprutsen terwijl je altijd hetzelfde doet.
Weet je dan werkelijk niet hoe je leven moet.
Je Blijft het zelfde doen en verwacht een ander resultaat.
Kom op zeg, daar ben ik of jij echt niet bij gebaat.
Het zelfde doen en iets ander verwachten.
Dat is een vorm van je eigen leven verkrachten.
Sommige mensen geven bovenstaande als de definitie voor gek.
Misschien is dat waar of ga ik of jij graag op me bek.
Of gaat dit allemaal onbewust.
Wanneer houdt het op met die onrust.
Gelukkig blijven de kansen komen.
Hoe klein ook, ergens kan ik blijven dromen.
Hoop op geluk en verandering.
Dit was eigenlijk nooit echt mijn ding.
....GVR....