Een nieuwe dag in de trein.
Onderweg naar minder pijn.
Vroeg opgestaan voel goede moed.
Vandaag draag ik een andere hoed.
Rood was en is de kleur van mijn gevoel.
Liefde is waar ik op doel.
Genoeg pijn is geweest.
Er is lang genoeg gevreesd.
Leven is loslaten, doorgaan, vallen en opstaan.
Als je meer opstaat als valt, dan zal meer goed gaan.
Het is de hoogste tijd om weg te draaien.
Verleden is geweest alleen de toekomst kun je nu zaaien.
Wees hoopvol en toon inzet.
Uiteindelijk komt er dan ook weer pret.
Ontspan het komt goed.
Geluk is er in overvloed.
Dondkere dagen lijken langzaam te verdwijnen.
Een kleine voorzichtige lentse lach zie ik verschijnen.
Na dondere periode komt altijd ergens licht vandaan.
Hup hup, het is tijd om vandaag aan de slag te gaan.