Oog .
Wij lijken knap
Staar weggezogen
Een nieuwe lens biedt helder zicht
Je neemt nu waar
Wat was verborgen
De beelden wachten nu gericht.
Doch krachtiger
En diep bewogen
Is Christus blik op ons gericht
Wij laten los
Hij blijft verbonden
In Hem ontstaat dat overwicht.
Simon liet los
Even geen Petrus
Want angst verloochent ons bestaan
Hij had voor hem
Bij God gebeden
Verlos hem, zie hem in liefde aan.
De haan die kraaide
Nieuwe morgen
Een nieuw begin, God hield hem vast
Hij mocht opnieuw
Zijn Zoon belijden
Hij is het die de zonden wast.
Th.