Even een rotdag.
Iets minder draag ik een lach.
Boos nog steeds op wat jij hebt gedaan.
Eigenlijk heb ik dit mijzelf aangedaan en leefte ik in een waan.
Even een dag die rot is.
Iets minder voel ik mij vandaan fruitig en fris.
Woest nog steeds op wat jij niet hebt gedaan.
Absoluut neem ik dit mijzelf niet kwalijk, maar laat ik wel een traan.
Een rotte dag die gelukkig maar even duurt.
Iets minder dat jij nooit meer iets stuurt.
Boos en woest op iets wat niet meer bestaat.
Niks is zeker, maar niks is wel waar het opstaat.
Bedankt voor de momenten met jou.
Bedankt voor de tijd en het verdrijven van de kou.
Bedankt dat jij mij even zag.
Bedankt in die donkere periode voor een glimlach.
Een korte rotdag hoort er helaas wel is bij.
Gelukkig maakt een goede nachtrust en de gedachte aan morgen mij blij.
Kom op, het komt wel goed.
Uiteindelijk smaakt niet altijd alles goed.