Liefdevol sla jij je armen om me heen en verdwijn ik voor even in een droom
Opstijgende vertrouwde geuren uit je jas, de geur van koffie nog op je lippen
Zitten we naast elkaar op de stam van een omgezaagde boom
Je houdt mij in je armen en nog nooit kwam ik meer thuis dan vandaag
Ik sluit mijn ogen en geniet van dit moment met jou
Mijn liefste lief, ik zie je zo graag
Jouw liefde laat mij leven
Ze haalt het beste in mij naar boven
Soms duren deze momenten met jou maar even
Maar ze laten mij in ware liefde geloven
Liefdevol geef je mij de laatste hap van je peer
Gelukkig ben jij die peer niet want van jou wil ik alleen maar meer
18-02-2016