Soms voel ik me te veel beladen.
En zit ik met de angst te worden belazerd.
Eerst dacht ik enkel aan mijn status.
Maar dat is een dure en daarin is niets gratis.
En vaak dacht ik dat het te traag ging.
Maar tot mij verbazing ging ik er met haast in.
En slaagde er ook gelijk in.
En vormde voor de mensen om mij heen een bedreiging.
Want voelde bij mezelf een complete financieele stijging.
En kwam met zulke bedragen dus ook gewoon de wijk in.
Haat is iets wat je voelt, maar nooit komt in de vorm van een uiting.
Bij onverwachte woede sloeg ik weer een ruit in.
Dat vondt ik toen normaal want daar voelde ik me thuis in.