Mijn angsten
Jij zou ze bij me weg halen
Dat weet ik zeker
Jij zou zo intens
Met mij meeleven
En het verdriet laten vervagen
Jouw liefde en steun
Die zou zoals altijd
Weer onvoorwaardelijk zijn
Jij wist me bij elke tegenslag
Die het leven me had te geven
Me altijd weer op te peppen
Geleerd heb jij mij
Om op mezelf te vertrouwen
En de kracht in mezelf te ontdekken
En dat ik nooit en te nimmer
Moest laten toestaan
Dat ik verbitterd
Verder door het leven zou gaan
Dat ik mezelf moest behouden
Vrolijk en spontaan
Maar Ma
Ik kan het even niet zonder jou aan
Ben niet meer zo vrolijk en spontaan
Maar geloof me Ma
De oude ik
Die komt er spoedig weer aan
Ik laat me niet totaal verslaan
Voor even heb ik mezelf
Uit het veld laten slaan
Ik beloof je Ma
Ik word wel weer vrolijk en spontaan
Als ik maar weet
Dat jij samen met mij
Deze angstige weg zal gaan
Heel vrolijk en spontaan
Zal ik dan weer door het leven gaan
Als jij maar heel dicht
Naast me blijft staan