Gordijnen open
de zon schijnt krachtig
Wat is de wereld mooi
bijzonder, prachtig
Kinderen hebben pret
en de merel zingt zijn lied
nog even een puzzelstukje gezet
Dit zijn momenten dat ik geniet
Met de wandelschoenen aan
vertrek ik in het mooie weer
Zal voor een paar kilometers gaan
want straks met de hondjes nog een keer
Ik snuif de lente in me op
kijk gretig om me heen
De zon schijnt op m'n kop
en zo wandel ik graag alleen
Ga zo helemaal in de natuur op
zie, hoor en voel zoveel meer
Vind dit alles echt zo top
het is in tevredenheid dat ik naar huis terug keer