Wat moet dat daar in dat dure gebouw…
En dan een pak aan midden op de dag, kijk dat nou…
Ik moet er niet aan denken, iets met jou te beginnen.
Ik moet er echt niet aan denken, om jou te beminnen
Grootse ideeën, het lijken wel bezopen wanen.
Mijn arme moeder voor de rest van haar leven in tranen
Maar onder dat maatpak zit een hart van goud….
Alleen… worden wij wel samen gelukkig oud?
Een vreemd gevoel diep in mijn hart een vreemd gevoel in mijn hoofd
Het gevoel alsof ik van de zwaartekracht verlost ben, maar doe jij wel wat je beloofd?
Tegen moeders wensen ingaan en niet iets beginnen met een stoere rebel
Ik heb een probleem…. Die wil ik helemaal niet, maar jou wil ik wel.
Alleen wil je mij beslist niet en kan ik maar beter maken dat ik weg kom.
Ik ren weg, ik ben weg, ik kijk niet meer achterom…