Vandaag een goede dag na aantal mindere dagen eerder.
Tijd voor mijn mama gemaakt maar niet mijn eigen dingen
vergeten zelfs 60 min workout op mijn niveau in the gym.
Trots. Hier maak ik dus een note van in mijn happiness boek.
Slechte dagen blijven vaak niet lang en goede dagen blijven
als fijne herinneringen.
Geeft niet op en blijven vechten voor mooie toekomst.
Want:
Zonder hoop zou het hart breken
Het vereist moed om door te gaan
ondanks alle tegenslagen, te denken
aan morgen en te blijven vechten
voor een fijne toekomst.