Ik wil je iets vertellen.
Met een paar woorden en niet om jou te beknellen.
Ook al is het tegen een dichte deur.
Ook al wens jij misschien dat ik op hou met deze sleur.
Diep van binnen weet ik dat jij mij niet hoort.
Diep van binnen wil jij niet meer door mij worden gestoord.
Ergens was ik je even kwijt in de laatste weken.
Het als maar aanwezige gevoel, is voor mij een niet te negeren teken.
Ik probeer je zwart te maken in mijn gedachten.
Met mijn hart probeer ik je te verachten.
Ik kan dit echt niet, ik geef om jou.
Ergens is dit zo gelopen, maar niemand die dit wou.
Ik hou van ...
Of tenminste ik geef om ...
Ik wil ...
Ik mis ...
Nergens zoek ik je nog op.
Geen foto, geen blik of zachtjes geklop.
Vergeten is echt wat ik probeer.
Loslaten is waar ik nu bij zweer.
Ondanks de pijn die je mij gaf.
Wil ik je vergeven en dat klinkt misschien maf.
Jij hebt ook pijn gehad.
En was mij uiteindelijk blijkbaar goed zat.
Nu ben ik even tot stilstand gekomen.
Niet meer over vandaag of morgen dromen.
Terugkijken is wat ik doe.
Jou niet in mijn leven, maakt mij moe.
Ik hoop dat je nu weer even uit mijn gevoelsleven verdwijnt.
Tot dat je weer als een onbeantwoorde kwelgeest verschijnt.