Pc Banking
wat een ding
mijn vrouw probeerde het weer een keer
en na alles te heben ingetikt
het PC verkeer
'u tikte niet alle gegevens in, probeer opnieuw'
is dat nu het moderne ding
PC banking
ze ging algauw naar de bank op de hoek
en de overschrijving ging als zoete koek
erin
dat is pas 'PIN''