Niemand die begrijpt hoe zeer jij in mijn hart zit
Niemand die ziet waarom jij doet wat je doet
Geen enkele drang jou te veranderen hoewel ik voor je bid
Voor jou ben ik iemand van wie niets moet
Iemand bij wie je jezelf kan zijn in al je facetten
Dat compliment deed mij meer dan goed
Ik weet dat jij zou willen kappen met alcohol en sigaretten
Gelukkig leefde je nog, schreef je ogenschijnlijk achteloos
Gelukkig wel, antwoordde ik, en ik voelde ook nu weer
Zelfs de dood kan jou niet van me wegnemen
Er is tussen hemel en aarde zo oneindig veel meer