Zweef je met mij mee over land en
over zee, pak dan maar mijn hand.
In de lucht zouden we wel eens waar
niet samen één zijn, maar met allemaal
mooie vogels om ons heen, ze houden
ons constant in de gaten, want ze
beschermen ons met hun vleugels
die voorzien zijn van prachtige veren
en als wij even willen pauzeren op een
wolk voor ons na een lange vlucht.
Als wij hun vervolgens een seintje
geven om weer te willen gaan,
vertrekken zie je ze één voor één hun
vleugels uitslaan om samen met ons
weer mee te willen gaan om onze reis
weer zo goed en zo veilig mogelijk te
laten verlopen.