Die tweede dag dat ik je zag
Die ene glimlach
Ik hat het zelf niet eens door
Maar nu slaat het in als een meteoor
Ik wis niet eens dat het kon
Maar het was me gevoel die won
ik wis niet dat het zo sterk zou zijn
maar het was voor cupido zijn schietterrein
het is een verboden liefde
wand we hebben beide al een geliefde
maar het gevoel was toch sterker dan mij
en nu lijkt mijn buik wel een vlindervallei
al zullen we nooit echt bij elkaar horen
zal het gevoel wat ik voor je heb mij nooit storen
wand ik zal altijd van je houden
moet ik me er soms toch er van weerhouden
ik wis niet dat een klein kusje me leven zou veranderen
het niet met al die anderen
maar ik ben al blij met een avond samen
En gesloten gordijnen voor de ramen
Wand niemand mag ons op die manier samen zien
En zo blijft deze geheimen liefde altijd ongezien