Het spijt me dat ik jou gekwetst heb,
Het spijt me dat ik jou pijn heb gedaan,
Het spijt me dat ik jou ver weg heb gejaagd.
Je bent je eigen weg gegaan. Dat was de juiste stap.
Ik moest eerst mijn eigen innerlijke reis maken en
grip krijgen op wat me was overkomen. Als je niks meer
kan door zenuwen die niet meer willen meewerken en je
geest ook soms doet wat het wil door erg somber te zijn
wordt je wereld een heel stuk kleiner. Dat duurde een
hele tijd pas vorig jaar kroop ik weer langzaam uit mijn
schulp en kwamen er nieuwe mensen in mijn leven.
Het gaat met vallen en opstaan.
Ik wil je zeggen dat je altijd een plek in mijn hart zal
houden. Vergeven kan je me misschien niet, maar vergeten
zal ik je niet.