De hitte tussen ons deed het ijs smelten
door ogen die het vuur hypnotiserend aanstak
met het gevoel van nieuw leven in de natuur
op een winteravond met een stralende lente lach.
De schemerlamp liet jouw oogvocht glinsteren
waar ik in wegdroomde en jou optilde tot mijn utopie
mijn ingeslapen zintuigen beleven nu die wereld
met jouw glimlach dat nog vers staat op mijn netvlies.