Onbegrepen en zo klein
Voor een grote wereld
Dagen en jaren
Zijn en gaan voorbij
Het verbaasd me nog
Wanneer ik ween
Niet alleen ben
Het gaat niet vanzelf
Maar met behulp van ....
Kan het niet anders
Dan te genieten
Want voor je het weet
Ik het kind in mij