Niet echt mijn ding - dit leven
ook al lijkt het of ik lach
wil nog zoveel liefde geven
nu doodgaan nog niet mag
Wil niet stiekem in het donker
weggaan, ervandoor
wil vertrekken heel bijzonder
gedag gezegd tevoor
Wil je laten weten, voelen
hoeveel ik van je houd
wil niet hoeven bang-zijn, woelen
dat schuldgevoel zich in je opbouwt
Geef toch dat je me begrijpt
dat leven niet mijn ding is
van leven voor jou heb ik geen spijt
weet niet of je dat wist?
Geef me dat je me herinnert
door zelf te wezen wie je bent
je bent speciaal, bijzonder, lieverd
ik ben dankbaar je te hebben gekend