in je hart wil ik je mij doen verlichten
ik wil mijn wil en liefde naar jou toe niet doen
verplichten
dus ik wacht wel af, zodat we er samen klaar voor zijn
we doen dus even water bij de wijn :-)
ik wil degene zijn die u vrolijk laat voelen
en als er problemen zijn wil ik je doen afkoelen
samen komen we uit onze problemen
nu laten we ons nog even opnemen
we hebben elkaar daar leren kennen
je hebt mijn hartje met liefde doen verwennen
dit gedicht klinkt misschien een beetje melig
daarom is dit gedicht nog niet nadelig?
de vraag die ik mij stel
ik had meer moeten zeggen aan de telefoon
zo van, ik mis je wel