wat moet ik doen zonder jou.
Wat moet ik doen zonder een jongen van wie ik hou.
Een jongen waartegen ik alles kan zeggen
en al mijn problemen bij kan voorleggen.
Je sterke armen om me heen
en je mooie ogen als geen 1.
Als ik in je ogen kijk ben ik in dromenland.
En we hebben zo een sterke band.
Een jongen die net zo lief is als jij
die maakt mij nou blij.