Als j'iemand lief hebt en die persoon stapt uit het leven,
en je durft er niet aan denken je hart nog ooit te geven,
omdat de sterk intense liefde zelfs nog meer is toegenomen,
daar je constant samen bent in je vragen en je dromen...
Voel je geen verrader
want geen liefde is identiek,
zie jezelf niet als bedrieger
want zo maak je je maar ziek...
Want als we ooit uit ons lichaam zullen treden,
maakt het niet uit hoeveel we hebben geleden,
we worden gelijkgestemde zielen en zullen liefdevol samenvloeien,
zonder enige vorm van rancune, verdriet, spijt of boeien...
H. Mariette