Een slechtziende non uit de havenstad Vleer
Had moeite met het lezen van de heilige leer
Een jong acoliet verrukt van haar taille
Onderwees haar persoonlijk de basis van braille
Nu lezen zij vingervlug het Hooglied steeds weer
Van God zegen de greep en looft de jonge Heer