Dat ik jou leuk zou vinden had ik nooit gedacht
Dat ik op jou zou vallen had niemand verwacht.
Ik vind je leuk maar ook weer niet
Waarom heeft het leven zoveel zorgen
Lag ik maar veilig in je armen geborgen
Ik kan mijn gevoelens voor jou niet bedwingen
Ik hou van je maar ook weer niet
Waarom doet liefde soms zo een verdriet.