ik droom van een wereld met jou
waar ik enorm veel van je hou
dat ik op u kan waken in de nacht
zodat je naast mij wakker word
en dat je naar mij lacht
zo een gevoel is toch niet in te halen
jij vertelt mij je mooie lieve verhalen
zoete kusjes die ik krijg van jou in de morgen
wij die onze gevoelens tot de dood doen verzorgen
ik lig naast je zonder angst dat je mij zal haten
in mijn hoofd hoor ik jou de hele dag tegen mij praten zo van, ik ben er voor jou
en dat je mijn hart nooit zal verlaten
alleen hoop ik dat het geen illusie is
en dat ik je niet meer mis
maar dat ik je elke dag kan zien en aanraken
mijn hart die jij kunt herstellen of vermaken vertrouwen is er om op te bouwen