Door al die jaren met narigheid, zware tijden, erge ziekte
huist er nog angst en onzekerheid, pijn en verdriet in mij.
De mensen om mij heen zeggen hou toch meer van jezelf en
heb vertrouwen in jezelf en in de toekomst. Je bent goed
bezig en het gaat stap voor stap beter. Je komt er wel.
Mijn wens voor 2016 is dat het goed blijft gaan, als dat
lukt dan ben ik ondanks mijn angst een blij en gelukkig
mens!
p.s. Lieve freaks ik wil jullie bedanken voor alle reacties.
Jullie steun betekent veel voor me.