Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
arrogant
In mijn hoofd
Gaande woorden
Gesmeten letters
Ik ben beroofd
Beroofd van netheid
Gedoe van chaos
Gelet op de tijd
Nam ik afscheid
Afscheid van zijn...
Dagelijkse strijd
Van wel niet
Het doet pijn
Pijn van zelf haat
Alleen een ander
Zal blijven bestaan
Die arrogante haat
Reacties op dit gedicht
tulpje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Dirk Hermans
:
Zondag, maart 13, 2016 21:43
zeer sterk neergezet
Janny Scheybeler de Jonge
:
Zaterdag, maart 12, 2016 21:37
wow
Over dit gedicht
Auteur:
tulpje
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
12 maart 2016
Thema's:
[Angst]
[IK]