Hoofd
Ik weet dat ik fouten heb gemaakt toen ik erg ziek was
Ik wil graag mijn fouten goed maken en ervan leren
Ik weet dat ik teveel bagage heb en dat mijn groei er
door wordt tegen gehouden. Als ik mijn bagage kan laten
voor wat het is, zal ik meer vreugde leren kennen en
meer en anders vriendschap en liefde kunnen geven.
Hart
Voor iedereen die me nog dierbaar is maar niet meer in mijn
leven zijn, mijn hart weet welke dat zijn:
Het spijt me dat ik je pijn heb gedaan,
Het spijt me dat ik je verdriet heb gedaan,
Het spijt me dat ik je heb gekwetst,
Het was niet mijn bedoeling,
maar toch liep het leven zo.
Vergeven kan je me misschien niet,
Je hebt veel voor me betekent
dat is wat ik wil dat je weet
en dat ik je niet vergeet
Het ga je goed