~Voor hierna~
Vechten op het einde
ogen open, ogen dicht
handen stevig
pakken opa even beet
verdroogde lippen
verstomde woorden
gepreveld, soms gehoord
u mag gaan in vrede
om Jezus die doorboord
gedragen heeft onze zonden
en geleden
ons verdriet
genoemd of verzwegen
Hij is het die u ziet
Hij staat klaar om u te dragen
Tot ziens, oma, bij de Vader
bij Hem veilig, Hij is trouw
ik weet Hij zorgt voor u nou.