Vandaag zoals elke 3 weken is het weer ziekenhuis dag
hele dag infuus met gammaglobulines, gemaakt uit bloed
van donoren aan de Bloedbank: wat ben ik blij dat mensen
dat willen doen, door hen is mijn medicijn er.
Daardoor kan ik zo goed als het gaat ondanks moeheid en
dagelijkse zenuwpijn mijn leven blijven leiden zoals ik
dat wil en ben ik geen kasplantje.
Daar ben ik heel dankbaar voor. Het is mijn levensredder.
p.s. Alle data staan al gepland voor 2016. elke 3 weken
17 keer voor heel 2016. 5 april is de volgende keer.